top of page

Mitt team, mina kunder och hästarna är de viktigaste byggstenarna i min verksamhet och tillsammans vill vi skapa historia

Markus Svedberg

Vi driver vår verksamhet med ett mål: 

Att bli ett av nästa generations framgångsrikaste träningstall. 

Vi vet att det är långt kvar men för Stall Svedberg handlar det om resan dit, för oss finns det inga genvägar, inga ursäkter.

Resultat, kvalité och teamwork är faktorer som jobbar lite extra hårt med för att nå dit vi vill....

 

Vi arbetar långsiktigt och följer hela tiden vi upp våra resultat ute på tävlingsbanorna för att kunna säkerhetsställa att vi är på rätt väg. Genom att styra våra mål mot flertalet mindre delmål fångar vi upp fler variabler och det möjliggör att vi blir medvetna om hur stallet presterar på mer än ett plan. Utifrån delmålen kan vi bryta ner det till de dagliga aktiviteterna i stallet. Att arbeta enligt denna rutin upplever vi att vi får en bättre kontroll på hur det egentligen går för oss samt att vi kan på ett tydligt sätt få en uppfattning om och på vilka punkter vi behöver förbättra oss i det dagliga arbetet.  

2018 års resultat:

BILD 2018.PNG

Resultat

resultat

Klicka på bilden för att få upp den i full skala

Att ge våra hästar de bästa förutsättningar för att lyckas bra på tävlingsbanan är A och O för vår verksamhet. När vi får förtroende av en hästägare att träna dennes häst är det viktigt för oss att kunna representera ett stall som vi är stolta över. Vi arbetar genomgående med kvalité allt från stallmiljö, träningsbanor och leverantörer till hovbeslag och täcken. 

 

För att våra hästar skall vara först över mållinjen, för att vi ska nå det resultat vi har som målsättning och för att vi ska kunna leverera den kvalité som vi eftersträvar krävs det att människorna runt om gör ett bra jobb. Personerna i  team Svedberg utgör grundpelaren i verksamheten och utan dem hade verksamheten stått still, därför tror vi på att tillsammans kan vi skapa framgång. 

Välkommen till en ny generations travtränare!

Kvalité

Teamwork

kvalite
teamwork
Team Svedberg

Markus Svedberg

Arbetsuppgifter: Huvudansvarig för tränarrörelsen.

Övrigt: Har travet i blodet då både Morfar och mamma är/har varit amatörtränare.Började köra ponnytrav som liten och har fortfarande kvar sin första ponny Nallebo Dunder, som idag är stallets hederskille som fortfarande har stark och egen vilja vid 24 -års ålder. Markus gick på Wången's travgymnasium och har utöver det hunnit samla på sig erfarenheter från några av Sveriges främsta travtränare. Framför allt är Jörgen Westholm den tränare som betytt mest för Markus. Där fick han lära sig allt från grunden, så som exteriör, inkörning, uppträning osv. Det är och kommer alltid vara några av dom viktigaste byggpelarna för hela rörelsen.

Markus har även hunnit med att vara korta sejourer hos tränare som: Stig H Johansson, Svante Båth, Roger Walmann, Joakim Lövgren och Fabrice Souloy.

Alice Engström

Arbetsuppgift: Hästskötare

Övrigt:

Isabell Eriksson

Arbetsuppgift: Hästskötare

Övrigt: Isabell har jobbat åt Stall Zet-

Kristina Vasko

Arbetsuppgift: Hästskötare

Övrigt:  Har tidigare arbetat åt bland annat Timo Nurmos och Roger Walmann 

Deniss Tsezaks

Arbetsuppgift: Unghästansvarig Taxinge

Övrigt:  Arbetat som hästskötare i Finland i 9 år, 5 år hos Timo Nurmos och 1,5 år hos Jevgeni Ivanov.

Ansvarig för MBS unghästar sedan december 2018

Alam Hosseini

Arbetsuppgift: Hästskötare/allt i allo

Övrigt: Har arbetat som bonde. Gått hästutbildning på Ösby samt arbetat på ridskola tidigare. 

Anders Granath

Arbetsuppgift: Se till så att gården håller toppskick

Övrigt: Arbetsmyra som löser allt. Äger ett flertalet hästar i stallet. 

Lars-Erik Granath

Stallets allt i allo. Hoppar in som extrakusk, banskötare och lagar allt som behövs.

Det inte han kan är inte värt att veta, om man frågar honom själ

Please reload

bottom of page